Licenserad PI Kostrådgivare

Äntligen är de här! Mina efterlängtade diplom ❤ Äntligen känns det på riktigt! Lyckan är total! Det ligger många timmars arbete bakom dessa diplom. Fler efter detta har det blivit och många fler ska det bli 👍

Jag är peppad och förväntansfull vart detta kommer att leda. Har fått många förfrågningar och man märker att intresset växer sakta med säkert hos människor som vill ta sig ur en livssituation eller en dålig spiral. Även restauranger börjar se behovet av att förnya sig och skruvar på sig nervöst över den tyvärr ofta bristande kunskapen de förmedlar när jag kliver in och ställer krav. Där ser jag att det kan bli många större samarbeten framöver – och det är väl för väl? Alla ska väl kunna gå ut på restaurang utan att behöva säkra upp och äta innan eller känna sig besvärlig bara för att man inte kan eller vill äta som alla andra? Jag har stora förhoppningar på restaurangbranschen, livsmedelsbranschen, sjukvården såväl som den enskilda individen för framtiden.

Nu ska jag strax kliva på flyget till Tyskland. Där vet jag att det kommer att finnas mängder med utmaningar för mig som inte äter som andra i mitt sällskap. Jag tummar dock i stort sätt aldrig på maten. Jag vill ge min kropp det bästa och kan restaurangen inte leverera, ja då äter jag helt enkelt inte där. Men det finns ofta enkla lösningar som man gör bäst i att själv hålla reda på när man äter ute. Mitt mission är att även lära restauranger om dessa.

Jag är i alla fall väldigt glad över mina diplom. Jag hoppas att dessa ger mig möjlighet att göra det jag brinner för!

Auf Wiedersehen! ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 + tre =